Widerrufsrecht

Wij houden van onze producten en hebben vertrouwen in de kwaliteit maar het kan gebeuren dat jij jouw ontvangen bestelling toch wilt retourneren.

Mocht dit het geval zijn, stuur dan binnen 14 dagen na ontvangst een e-mail naar support@namture.com met daarin de volgende gegevens:
- Naam
- Ordernummer
- Product
- Reden van retour

Zodra wij jouw e-mail hebben ontvangen sturen wij je een bevestiging en het retouradres.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je jouw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met support@namture.com. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.