Veelgestelde Vragen

PRODUCTEN

Al onze producten komen uit Vietnam. De kokosnoot schalen zijn afkomstig vanuit Ben Tre, een gebied in het zuiden van Vietnam. Dit gebied staat bekend om de hoge kwaliteit van haar kokosnoten. 

Al onze producten zijn natuurproducten en kunnen daarom niet goed tegen temperatuurverschillen.

De producten zijn hierom NIET geschikt voor zowel de
VAATWASSER, OVEN als MAGNETRON. Was de producten met de hand om scheuren/barsten te voorkomen en laat ze niet te lang weken in water.

De producten zijn uitstekend geschikt voor koude en (lauw)warme gerechten maar niet geschikt voor hete, vloeibare gerechten.

Wanneer je bijvoorbeeld soep in de kokosnoot kom zou serveren, of thee in de bamboe bekers, kunnen de producten barsten.

Alle producten zijn natuurproducten maar met de juiste verzorging kunnen ze levenslang mee!

Hieronder zijn onze gebruikerstips te vinden:

- Was de producten met de hand met warm, soppig water 
(GEEN VAATWASSER).

- Droog de producten af en bewaar ze bij kamertemperatuur.
- Plaats de producten NOOIT in de VRIEZER, OVEN of MAGNETRON. Natuurproducten en hitte/grote temperatuurverschillen werken niet goed samen. Serveer om deze reden ook geen soep in de kommen of thee/koffie in de bamboe bekers.
- Laat de producten nooit lang weken! Was ze af en droog ze na gebruik.
- Verzorg de kommen en het bestek goed door ze af en toe in te smeren met kokosnootolie of lijnzaadolie. Op deze manier behouden ze hun mooie kleur.

Ja, de producten zijn getest en goedgekeurd als voedsel veilig. Er worden geen chemicaliën gebruikt in het productieproces.

De totale brandtijd van de kokosnoot kaars is ongeveer 50 uur! Onze kaarsen zijn gevuld met de meest milieuvriendelijke wax, namelijk kokosnoot wax.

Kokosnoot wax houdt de geur veel beter vast dan andere soorten was en heeft een langere brandtijd. Vergeet niet om de kokosnoot schaal na het opbranden te hergebruiken
als plantenbakje!

VERZENDING & RETOUREN

Zodra je bestelling aangemeld is bij PostNL ontvang je per e-mail een Track & Trace code.

De verwachte levertijd is 1-3 werkdagen. Bekijk onze verzendpagina voor meer informatie.

Wij houden van onze producten en hebben vertrouwen in de kwaliteit maar het kan gebeuren dat jij jouw ontvangen bestelling toch wilt retourneren.

Mocht dit het geval zijn, stuur dan binnen 14 dagen na ontvangst een e-mail naar support@namture.com met daarin de volgende gegevens:
- Naam
- Ordernummer
- Product
- Reden van retour

Zodra wij je e-mail hebben ontvangen sturen wij je een bevestiging en het retouradres. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Bekijk onze retourpagina voor meer informatie.


We maken enkel gebruik van duurzame verpakkingsmaterialen.

Ook onze dozen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en 100% recyclebaar. Gebruik deze opnieuw indien mogelijk!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

GARANTIE

Wij hebben alle vertrouwen in onze producten en daarom bieden wij levenslange garantie! Hierbij gaan wij er wel vanuit dat je de instructies wat betreft gebruik en verzorging in acht genomen hebt.

Bekijk onze garantiepagina voor meer informatie.

Wij hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten maar mocht een product onverhoopt kapot aankomen: mail ons op support@namture.com, voeg een foto van het beschadigde product toe en wij zullen u kostenloos zo snel mogelijk een nieuwe toesturen!

NAMTURE

Wij zijn direct betrokken bij deze organisaties en zullen via onze website en social media iedereen precies op de hoogte houden. Kijk voor meer informatie bij Jouw Bijdrage.

Dat is zeker mogelijk. Stuur voor meer informatie een e-mail naar info@namture.com.