SPENDEN

Op zoek naar een betrouwbare leverancier?

Geschikt voor jouw winkel!

Wij zijn een leverancier en distributeur van natuurlijke en plasticvrije producten. Onze producten passen perfect in elke fair trade shop of duurzaamheidswinkel maar zijn zeker ook geschikt voor woonwinkels, tuincentra etc.

Zelf onze producten zakelijk gebruiken?

Bars & Evenementen

Onze producten zijn een prachtig alternatief voor plastic producten bij onder andere smoothie bars, restaurants en tijdens evenementen.

Zo zijn bijvoorbeeld tijdens een evenement in Theater De Speeldoos onze coconut bowls en houten lepels gebruikt voor het diner.

Verras je personeel of relatie

Duurzaam geschenk

Ook voor een uniek & duurzaam geschenk voor je personeel of relaties ben je bij ons aan het juiste adres. Het is mogelijk om de producten te graveren met je eigen logo.

Wij hebben onder andere voor Qredits de duurzame geschenken voor het personeel mogen verzorgen! Daarnaast hebben wij de geschenken voor secretaresses van diverse bedrijven geleverd en zijn onze producten verkrijgbaar bij diverse kerstpakkettenleveranciers.

Hoe worden de producten geproduceerd en waar komen de donaties terecht?

Transparantie & Donaties

Transparantie is voor ons van groot belang. Wij zijn direct betrokken bij de productie waardoor we volledig transparant kunnen zijn over de herkomst van de producten en de lokale arbeidsomstandigheden.

Wij doneren een gedeelte van onze omzet aan goede doelen in Vietnam. Hier zijn we direct bij betrokken waardoor we ook hier volledige transparantie over kunnen bieden.

Let's work together!

Mail ons op info@namture.com voor het verkrijgen van onze B2B catalogus en om verdere mogelijkheden te bespreken!