Refund policy

Wij houden van onze producten en hebben vertrouwen in de kwaliteit maar het kan gebeuren dat jij jouw ontvangen bestelling toch wilt retourneren.

Mocht dit het geval zijn, stuur dan binnen 14 dagen na ontvangst een e-mail naar support@namture.com met daarin de volgende gegevens:
- Naam
- Ordernummer
- Product
- Reden van retour

Zodra wij jouw e-mail hebben ontvangen sturen wij je een bevestiging en het retouradres.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via support@namture.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

 

Product ruilen?

Wil je jouw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met support@namture.com. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.